b2
b1

Despre Astron SRL

SC Astron SRL este o societate  în plina dezvoltare cu o vasta experiență în domeniul Transportului de marfa și a comerțului cu produse alimentare .

Compania s-a extins într-un ritm constant și rapid, dar pe lângă calcule și cifre, cel mai important capital al modelului de business este cel uman. Angajații care lucrează în  societate  alcătuiesc o familie, dinamică, pragmatică și mereu atentă la cerințele, planurile și nevoile clienților și partenerilor noștri.

Gama produselor comercializate este extrem de generoasă și în continua creștere mai ales prin faptul ca cererea  pentru alimente sănătoase cu specific mediteranean se afla într-o continua ascensiune. Prin intermediul magazinului nostru online Mediterranean Food , ne propunem sa oferim clienților noștri cât mai multe date despre ceea ce comercializam .

Prioritatea noastră este de a satisface fiecare CLIENT în parte. Dorim sa construim o relație de lunga durata bazata pe încredere și prietenie. Suntem adepții comunicării sincere și așteptam cu mare căldura toate sugestiile dumneavoastră pentru diversificarea portofoliului de produse și îmbunatățirea serviciilor noastre.

Pentru sugestii, nemulțumiri sau întrebări, ne puteți contacta telefonic, e-mail sau fax la datele din secțiunea Contact.

Va multumim pentru increderea acordata!

0
Reprezentant Branduri
0
Angajati
0
Acoperire Tari
0
Ani de Experienta